Konya Şeker’den 113 milyon 484 bin destek

Konya Şeker’den 113 milyon 484 bin destek

Konya-Kulu Kozanlı sokaklarından Stokholm’ün sahne ışıklarına

Konya-Kulu Kozanlı sokaklarından Stokholm’ün sahne ışıklarına

Kulu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Kulu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Datça açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem

Datça açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem

Filenin Sultanları, Tokyo Olimpiyatları’na veda etti

Filenin Sultanları, Tokyo Olimpiyatları’na veda etti

Kulu’da Cumhuriyet Halk Partisi, yoğun katılımla yeni üyelere rozet takdı
Kulu’da Cumhuriyet Halk Partisi, yoğun katılımla yeni üyelere rozet takdı

Kulu’da Cumhuriyet Halk Partisi, yoğun katılımla yeni üyelere rozet takdı

 

Cumhuriyet Halk Partisi, “İlk Oy Projesi” kapsamında üye oranını 81 ilde de artıran parti, yıl sonuna kadar 100 bin yeni üye hedefine ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı. İlçemizde Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda 100 yeni üyeye rozetlerini, partinin Ankara Milletvekili Levent Gök, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Başkanı Barış Bektaş, Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik, İlçe Başkanı Ersel Çorum tarafından takıldı.

 

Üyelerimizi katarak, çalışarak iktidara geleceğiz diyerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Ersel Çorum; ‘’ İnşallah iktidar yolundaki yürüyüşümüze bugün olduğu gibi yeni dostlarımızı yanımıza alarak sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Halkın sorunlarını yok sayan, ülkemizi kutuplaştıran siyasi anlayışı ilk seçimde, son bulması için hepinizi beraber çalışmaya davet ediyorum. Genel başkanımızın dediği gibi dostlarımızla birlikte inşallah iktidara yürüyeceğiz. Desteğinizi bizden esirgemeyin ‘’ diyen Çorum misafirlere geldikleri için teşekkür etti.

Hayata memur çocuğu olarak Kulu’da gözlerini açtığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik ; Kulu’da başlattığımız bir mücadeleyle Türkiye Cumhuriyet’inin iktidarını almak istiyoruz. Kulu’da güzel oluşum var. Konya Üniversitesinde gençlik kollarında beraber mücadele ettiğimiz Ersel Başkana da teşekkür ediyorum. Bizden bir söz almak istiyorlar, Ankara’dan buraya kadar zahmet ettiler geldiler bayrağı önce genel seçimlerde, sonrada yerel seçimlerde iktidar bayrağı olarak Kulu Belediyesine ve Türkiye cumhuriyetinin başına dikmeye söz vermeye davet ediyorum’’ dedi.

 

Ankara’dan elimiz boş gelmedik ve Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’ nun selamını getirdik diyen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, konuşmasında “Kulu’da böyle bir sahne görmek böyle bir manzara görmek bizim gücümüze güç kattı. Kadın örgütlenmemizle ilgili bizler göreve geldiğimiz de üç şey yapmaya karar verdik örgütlenmek, örgütlenmek, örgütlenmek, Konya’mızın 31 ilce sinde ne yazık ki kadın kollarımızda zafiyet vardı sadece üç İlçemizde kadın kolları başkanlarımız vardı, hızla Konya örgütlenmesini tamamladık. Türkiye’nin temel sorunlarından birisi kadına yönelik şiddetle ilgili olarak tüm davaları takip edeceğiz, şiddet mağduru olan tüm kadınlara ücretsiz destek, ücretsiz psikolojik danışmanlık desteği’’ sunacaklarını belirtti.

Bu süreçte her koşulda sahalarda olacağız diyen Nazlıaka sözlerine şöyle devam etti;‘’Biz hepimiz sahadayız Cumhur ittifakını sahada göremezsiniz çünkü EYT’ lilere gitse ne diyecek, 3600 ek gösterge sözü verdiklerine gitse ne diyecek, açlıkla burun buruna gelen çiftçilerimize gitse ne diyecek, esnafa gitse ne diyecek, gençlerle bir araya gelse ne diyecek. Cumhur ittifakının söyleyecek bir sözü kalmamıştır ve anket sonuçlarında görüyoruz ki Cumhur ittifakı eriyor tel tel dökülüyor’’ diyerek millet ittifakı’nın sağlam adımlarla yürüdüğünü ve kuvvetlendiğini belirtirken erken seçim değil, hemen seçim diyoruz’’ dedi.

‘’Cumhuriyet Halk Partisi projelerimizle seçime hazır’’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin düşünceleriyle, projeleriyle seçime hazır olduklarını belirten Nazlıaka; ‘’ İktidar secimden kaçıyor istedikleri kadar kaçsınlar bizler bugün burada olduğu gibi her gecen gün örgütlü gücümüzü büyütüyoruz. Biz projelerimizle, kurumlarımızla, kurallarımızla secime hazırız genel başkanımız sayın Kemal Kılıçtaraoğlu’nun bu adalet yürüyüşüyle başlayan, İYİ Partiye 15 millet vekili vererek millet ittifakını ören ülkemize baharı getiren bu süreci İnşallah Kulu’dan da başlatıp ilk seçimlerde tüm Türkiye’ye baharı getirecek bir noktaya taşıyacağız bunda kararlıyız. Tüm Kulu’lara tüm parti üyelerine milletvekillerime kadın kollarına gençlik kollarına teşekkür ediyorum yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi’’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

‘’Huzurlu bir Türkiye için çalışıyoruz’’

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan her bir üye beni her zaman heyecanlandırmış diyen Ankara milletvekili Levent Gök; Üye olmak, üye katmak yeni bir güç, yeni bir enerji, yeni bir sinerji, bir dayanışma, çoğalma, paylaşma, gücü artırmadır ve bu gücü Kulu’da gerçekleştiriyoruz. CHP’nin öncülüğünde Türkiye’yi geliştirmek işsize iş, yoksula aş, çocuklarımıza iyi bir gelecek iyi bir eğitim, kaliteli, sağlıklı hizmetlere, iyi okullarda çocuklarımız okusun herkes mutlu olsun huzurlu bir Türkiye için çalışıyoruz. Konya arkanda olduğu sürece tüm Türkiye arkanda diyeceğim Genel Başkanıma şimdi sorumluluklarımızın artığı bu dönemde bu dayanışmayla kazanacağımız çok şey var. Konya’da iktidarın en çok oy aldığı bir şehirde hepimiz yüksek bir ses veriyoruz. İktidara diyoruz ki yaptığın bütün kötülüklere rağmen Türkiye’ye ekonomide getirdiğin bu kadar bozukluğa rağmen Türkiye’deki bütün adaletsizliklere rağmen diyoruz ki biz senden korkmuyoruz. Ey Recep Tayyip Erdoğan geleceğin varsa, göreceğin de var diyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

İyi bir çalışmayla Kulu’ da belediyeyi alacaklarını gösterdiklerini ve Konya’ da en yüksek oyu aldıkları ikinci ilçenin Kulu olduğunu belirten Konya Milletvekili Abdüllatif Şener; ‘’ Kulu belediyesini almamız sınırdan dönmüştür. İyi bir çalışma yapan o dönemdeki başkanlarımıza ve özellikle Belediye Başkan adayımız Galip Polat beye teşekkür ediyorum. Türkiye bir dönüm sürecini yaşıyor iş başındaki mevcut iktidar Türkiye’yi yangın yerine çevirmiştir Türkiye’yi mahvetmiştir. Türkiye’nin ekonomisi hiç bir dönemde bu kadar kötü olmamıştır. Kulu bir ayağı yurt dışında olduğu için bunu daha az hissediyor olabilir’’ dedi.

Düzenlenen program konuşmaların ardından yeni üyelere rozet takılması devam etti. İlçe merkezinde parti otobüsü ile gezilmesinin ardından sona erdi.

  • Yorumla

Sizce web sayfamız nasıl?

Sonuçları Göster

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Yeni gönderileri e-posta ile al:
Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz